Melissa

Hee! Ik ben Melissa! Ik denk dat ik 14 was toen ik mijn eigen muzieksmaak begon te ontwikkelen. Daarvoor luisterde ik vooral wat er op dat moment veel op de radio werd gedraaid, maar langzaamaan ontdekte ik dat er nog veel meer muziek was, die ik ook nog eens veel leuker vond. Ik was hierin misschien een laatbloeier, maar toen ik eenmaal loskwam ging het in een keer snel.

Mijn eerste CD’s kreeg ik van mijn broertje met kerst, het ging om een box-set met de eerste vier studio albums Coldplay. Een half jaar later kreeg ik met mijn verjaardag Night Vision van Imagine Dragons, en weer een half jaar later met kerst All This Bad Blood van Bastille. (fun fact: er zit PRECIES een half jaar tussen mijn verjaardag en kerst, dus elk half jaar is het feest.)

Sindsdien heb ik het niet meer bijgehouden, maar de teller staat inmiddels voorbij de 130 CD’s en loopt uiteraard nog steeds op. Naast CD’s heb ik ook een liefde voor vinyl, ook al is deze verzameling noemenswaardig kleiner. Want laten we eerlijk zijn; vinyl is leuk, maar CD’s zijn stukken praktischer.Dan is nog een tweede grote liefde in mijn leven. Mijn boekenverzameling is namelijk ongeveer net zo groot als mijn CD-verzameling. Geef mij Stephen King, Tess Gerritsen of Thomas Olde Heuvelt en ik ben een gelukkig mens. En Harry Potter, maar daar gaan we het nu niet over hebben. Ik droom ervan later een volledige kamer in te kunnen richten met alle boeken en muziek die ik verzameld heb. En ook al komt mijn verzameling daar nog lang niet bij in de buurt, ik kan wel voldoening halen uit het feit dat mijn verzameling inmiddels te groot is voor de ruimte die ik nu heb.

Ik ben weliswaar geboren in Vlissingen, maar getogen in Middelburg en zou mezelf dan ook een echte Middelburgse willen noemen. Ondanks dat ik momenteel psychologie studeer in Tilburg en daar regelmatig verblijf, kom ik elk weekend terug naar Middelburg en zie ik mezelf hier in de toekomst ook niet vertrekken.

??Current track

Title

Artist